زهرا بنیانیان، مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده، گفته:

"افزایش دو برابری آمار زنان معتاد در مدت زمان کوتاه یک زنگ خطر و هشدار محسوب می‌شود.

درصد بالایی از زنان معتاد به علت مصرف مواد مخدر به رفتارهای پرخطر جنسی سوق داده و از سوی خانواده طرد می‌شوند...  بسیاری از زنان چون احساس قربانی شدن دارند به دنبال قربانی کردن افراد دیگری می‌روند که این موضوع می‌تواند فضای خطرناکی را برای جامعه به وجود بیاورد.

از جمله علل عمده گرایش زنان به مواد مخدر کمبودهای عاطفی بوده و برخی از زنان نیز به علت عدم آگاهی از پیامدهای مصرف مواد به دنبال زیبایی و لاغری هستند که در دام اعتیاد و روان‌گردان‌ها گرفتار می‌شوند."

 

لُب کلام این ماشاءالله مشاور آنستکه از علل عمده رشد تصاعدی اعتیاد بانوان در ایران، کمبودهای عاطفی و در برخی موارد به دنبال زیبایی و لاغری رفتن است.   

به عبارت دیگر؛ مثلاً زهرا یا مژگان نامی که احساس کمبود عاطفی دارد و یا میخواهد زیبا و لاغر شود،  معتاد شده و وقتی نشئه میشه چون احساس قربانی شدن میکند، دوست دارد دنبال قربانی بگردد تا سکس انتقامی پرخطر داشته باشه.

البته این ماشاءالله مشاور لابد متخصص که باز هم تقصیر را میاندازد گردن همجنسان خود،  از تأثیر و عواقب زن ستیزی و تبعیض جنسیتی مستمر قانونی، نیمه بشر محسوب شدن، لحاف-پیچ اجباری حجاب و تحقیر روزانه بر روح و روان بشر از بد شانسی زن آفریده شده در ایران و اینکه چرا پیش از انقلاب خوش عاقبت اوضاع اینجوری نبوده حرفی نزده. 

 

دور نیست؛ رهایی اصلاً دور نیست.

"تنها حقیقت است که رهایی میبخشد"

 

تبریک

 

عکس بالا؛ ماشاءالله مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده.