واکنشها به مصاحبۀ اخیر  پیام فضلی نژاد  از روزنامه کیهان چاپ تهران با سعید کنگرانی، یکی از هنرپیشگان دوران خوش استبداد پهلوی که پس از اقامت طولانی در لس آنجلس به ایران بازگشته، بسیار سریع و کوبنده بوده.

سابقۀ آدم فروشی پیام فضلی نژاد که اکنون نوچۀ گوبلز حضرات، حسین شریعتمداری است، مورد نظر این چند سطر نمیباشد.

از دهاندریدگی به بانو شهره آغداشلو  گذشته  و سابقۀ سعید کنگرانی هم باشد برای اهل حرفه و فن پااندازی که سعید خان از قرار معلوم در آن صاحبنظر و تجربه عملی آموخته در دورانی است که به قول خودش:

 " هفت خواهر بودند و خانم شهره آغداشلو هم با این‌ها بود و برای خودشان قومی بودند و فساد نیمچه اشرافی را پااندازی می‌کردند. مرا خانم شهره آغداشلو با این دار و دسته آشنا کرد. ایشان سر یک نوع رفت و آمد را برایم باز کرد و.... یک روز ایشان به من گفت دوست دختر داری؟ و سر ما را با یک مشت از این حرف‌ها گول مالید. بعد هم کسی را به من معرفی کرد. من هم روی همان نگاه پایین شهری‌، سخت به این خانم که ١۵،١۶  سالی از من بزرگتر بود، دل باختم. "  

غرض از این نوشته دفاع از سعید کنگرانی است که میشود در یک سئوال خلاصه اش کرد:

فرق ماهوی سعید خان با دیگر هنربندان (ویدیو )  در چیست؟

 

دور نیست، رهایی اصلاً دور نیست.

"تنها حقیقت است که رهایی میبخشد"

 

تبریک