سریال ایرانی شهرزاد یکی‌ از سریال‌های پر خرجیست که به تازگی در ایران تهیه‌ شده و توجه و علاقه بسیاری از ایرانیان در داخل و خارج کشور رو جلب کرده

نمیدونم چند نفر از ساکنین این سایت این سریال رو دنبال میکنند. از زمانی که به سایت برگشتم، متوجه شدم که همه شرکت کنندگان در بحث‌های مختلف، به جز خودم، مرد هستند :)

و کلا مرد‌ها زیاد اهل سریال ایرانی نیستن.

از یک سری اشکالات فنی‌ و تکنیکی‌ که بگذریم، میتونم بگم که هنرمندان در این سریال، واقعا بازی قأبل تحسینی رو ارائه دادند. به جرات میتونم بگم که در مقایسه با هنرمندان قدیم سینما و تلویزیون ایران، گام بسیار عظیمی در پیشرفت و ترقی فیلم و تئاتر، برداشته شده.

هنرمندان قدیمی مثل علی‌ نصیریان، شانه به شانه‌ جوانانی مثل شهاب حسینی و ترانه علیدوستی و سایرین، واقعا یکی‌ از ارزنده‌ترین کار‌های تلویزیونی رو ارائه دادند که یادگاری ماندگار خواهد بود.

حتی شعر محسن چاوشی که قبول دارم تا حدودی بی‌ محتواست، به خاطر بازی خوب و کارگردانی قابل ستایش این فیلم، به سرعت در دل مردم جا باز کرد و شهرت و محبوبیت بسیاری بدست آورد.

توجه شما رو به تیتراژ این سریال که روز‌های دو شنبه پخش میشه جلب می‌کنم:

https://www.youtube.com/watch?v=FcHb48B7qBA