عکس
نظرات
تازه ترین عکس های RedWine
چـپگـرای دروغـگو
RedWine | ۶ ماه قبل
۰ ۶۴۵
دژ شـورشیـان؛ محمـدعلـی خـان
RedWine | ۱۰ ماه قبل
۰ ۸۶۷
شغال بدنبال شاه بود
RedWine | ۱۰ ماه قبل
۰ ۸۷۴
ملیپوشان فوتبال ایران یاد کودکان میناب را زنده نگاه داشتند
Faramarz | یک ماه قبل
۰ ۱۴۳
دسته: تعیین نشده



عبارت طنزی در باره افرادی با اعتقادات کمونیستی و سوسیالیستی وجود دارد که داشتن عقاید چپ درست مثل داشتن قند خون نا متعارف است. علاجل قطعی ندارد میشه با مصرف داروهای مناسب کنترلش کرد.
جلال آل احمد (1348-1302) و خلیل ملکی(1348-1280) هر دو در دهه 1320 از فعالان حزب توده ایران بودند. بعد ها هر کدام به دلایلی از این حزب بریدند اما تا آخر عمر هیچگاه توصیه پزشکان را گوش نکرده به خوردن عرق سگی ادامه دادند. خلیلی ملکی در تیرماه و جلال آل احمد در شهریور سال 1348 در اثر عوارض مشروبخواری فوت شدند. قبرشان در فاصله اندکی کنار هم در مسجد فیروزآبادی شهر ری در سکوت و آرامش قرار دارند.
جلال آل احمد با کتاب غربزدگی نسل های جوانان ایرانی را با تمدن غربی و مظاهر آن دشمن ساخت. وی مبتکرشعار مرگ بر آمریکا و خصومت با غرب است.
شراب سرخ جان این پست باعث شد تا عکس هائی را که از خانه پدری جلال آل احمد در بازار تهران گرفته ام بزودی همین جا پست کنم.