عمومی

Moradi
جنسیت: مرد |
ساکن شهر: تهران | ساکن استان: تهران | ساکن کشور: کشور محل سکونتت رو انتخاب کن
عضو از ۱۸ آذر ۱۳۹۱
جنیفر در بهشت

این یک عکس تاریخی در تکنولوژی نوین محسوب میشود و عنوان رسمی آن " جنیفر در بهشت" است. این عکس را جان John Knoll آمریکائی متولد 1962 در سال 1987 وقتی روی پروژه دکتری خود در دانشگاه میشیگان کار میکرد و به همراه جنیفر ( دوست دختر آن زمان و بعدا همسرش) در تائیتی تعطیلات خود را میگذراند گرفته. حالا چرا این عکس تاریخی شده ؟
Thomas Knoll برادر بزرگ جان متولد 1960 از بزرگان تکنولوژی های نوین و مخترع فتوشاپ محسوب میشود. وقتی از برادرش عکسی برای کار در فتوشاپ میخواهد؛ وی هم بلافاصله تصویر دوست دخترشو می فرسته. خلاصه این اولین تصویری است که در فتوشاپ روش کار شده.وقتی عکاسی میکنید مواظب باشید ممکنه به دلایلی تاریخی بشود !!!
دسته: تعیین نشده
گزارش یک قتل

روز شنبه 16 اسفند سال جاری برابر با شش ام مارس سال 2021 میلادی مصادف است با هفتادمین سالگرد قتل سپهبد حاجعلی رزم آراء نخست وزیر ایران در 16 اسفند سال 1329 برابر با هفتم مارس سال 1951 میلادی در مسجد شاه تهران به دست خلیل طهماسبی از اعضای فدائیان اسلام.
رزم آراء در سال 1280 در تهران در خانواده ائی که اعضای آن بیشتر نظامی بودند به دنیا آمد. در ایران در مدرسه نظامی مشیر الدوله درس خواند. بعد ها برای تکمیل تحصیلات همراه افسران جوان دیگر به فرانسه اعزام و از دانشگاه نظامی سن سیر با درجه عالی فارغ التحصیل گردید. در سال 1315 به درجه سرهنگی رسید و با خانم انورالملوک هدایت خواهر صادق هدایت نویسنده مشهور ازدواج کرد.
سرهنگ رزم آرا در مدت خدمت خود دایره جغرافیائی ارتش را تشکیل و اقدام به تالیف کتب مهمی در باره جغرافیائی نظامی مناطق مختلف ایران کرد. بر اثر این خدمات در سال 1318 به درجه سرتیپی ( ژنرالی) نائل آمد و جوانترین تیمسار در تاریخ ارتش ایران گردید. سرتیپ رزم آرا به معاونت ژنرال فرانسوی ژرژ ژاندر اولین رئیس دانشگاه جنگ ایران رسید. در سال 1323 به درجه سرلشگری رسید و رئیس ستاد ارتش گردید. در عملیات نجات آذربایجان و کردستان در سال 1325 نقشی موثر داشت. در 5 تیرماه سال 1329 با کسب اکثریت مجلس به نخست وزیری رسید. این در حالی بود که دربار ؛ دکتر مصدق و یاران ؛ کاشانی و همه پیروانش مخالف وی بودند. وی به زبان های انگلیسی ؛ فرانسه و روسی تسلط کامل داشت. برای اطلاعات بیشتر می توانید به منابع اینترنتی و چاپی در مورد فعالیتها و ترور ایشون مراجعه کنید.
با این مقدمه رسیدیم به این سئوال چرا رزم آرا ترور شد و نه تنها کسی از مرگ وی اظهار تاسف نکرد بلکه قاتل وی خلیل طهماسبی هم طبق مصوبه مجلس بخشیده شد. چرا ؟
ایرانی ها کلا از رک گوئی بدشون می آید. رک گوئی را معادل بی نزاکتی و بی تربیتی میدانند و کینه آدم رک گو را بردل میگیرند. درسال 1329 دکتر مصدق و یارانش در مجلس در صدد تصویب قانون ملی شدن صنعت نفت ایران بودند. سپهبد رزم آرا استدلال میکرد که ایران درآن زمان توان فنی و مالی لازم را برای ملی کردن صنعت نفت ندارد و بهتر است این کار طی روندی مثلا 5 تا 10 ساله صورت گیرد تا فرصت تربیت نیروهای فنی لازم برای گرداندن صنعت نفت و تاسیس ناوگانی از تانکرهای نفتکش فراهم گردد. مخالفان سیاسی وی که در راس آنها دکتر مصدق قرار داشت به استدلال های فنی وی توجهی نکرده و خواهان اعلام و اقدام فوری ملی شدن صنعت نفت شدند.
خلاصه اتحادی ازهمه ایرانیان با طرز فکر های مختلف از ماوراء مذهبی تا مادون کمونیستی که گوش شنوائی برای شنیدن حقایق نداشتند؛ باعث ترور این سرباز فداکار وطن گردید.
نکته جالب در این میان آن است که نهایتا دولت سرلشگر زاهدی بعد ازکودتای 28 مرداد قراردادی را که با کنسرسیوم نفت بست همان شرایطی را داشت که سپهبد رزم آرا در مقام نخست وزیری پیشنهاد داده بود. متاسفانه مزار این سرباز فداکار بعد ازانقلاب در باغ طوطی شهر ری تخریب گردید.
دسته: تعیین نشده
سیگار و کبریت

این عکس مربوط به ملاقات رسمی محمدرضا شاه با رئیس جمهور شوروی است. نکته مهم در اینجا سیگاری است که شاه به دست دارد و کبریتی که رئیس جمهور شوروی به دست گرفته تا هر وقت شاه اراده کرد سیگارش را روشن کند. فقط شاه است که سیگار به دست دارد. این هم نوعی ابراز مقام بالا در آن زمان تلقی میشد که فقط افراد رده بالا از آن برخوردار بودند. رئیس جمهور شوروی نخواسته جلوی شاه سیگار بکشد تا مشخص گردد بالاترین مقام در این ملاقات را شاه دارد.
در این دیدار شاه در پاسخ به خوشآمدگویی مارشال وروشیلف گفتند: " وقتی پایه دوستی بر اساس احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر باشد مسلما این دوستی پایدار میماند."
یعنی اگر بخواهید وضعیت به همین منوال پیش برود و کلاهمون تو هم نره بهتره دیگه در کارهای ما دخالت نکنید.
این عکسو چند ماه پیش درگالری نبشی تهران گرفتم که به بررسی تصاویری از تاریخ روابط ایران و شوروی پرداخته بود. متاسفانه نسخه با کیفیت تری نتوانستم تهیه کنم.
دسته: تعیین نشده
تردید

آقای ناظمی در حال حاظر ساکن بندر انزلی است. عنوان عکس " تردید" است. در حالیکه همه مردم به مراکز مذهبی برای تحولات چشم دوخته اند. مردی دچار تردید شده و روی برگردانده است.وحشتی مبهم در چهره متفکر و مغموم مرد دیده میشود.
دسته: تعیین نشده
مهوش : شصت سال لایک

زمستان امسال مصادف است با شصت امین سالگرد درگذشت معصومه عزیزی بروجردی معروف به مهوش خواننده و رقاص کاباره های تهران بین سالهای 1324 تا 1339 است. متولد زمستان 1299 بروجرد و کشته شده در تصادف اتومبیل در 26 دیماه سال 1339 در چهار راه باستان تهران که مدتها به نام چهارراه مهوش کش خوانده میشد.
هنوز بعد از60 سال این خواننده به قدری پر طرفدار است که سنگ قبرش مرتب توسط آنها عوض شده و همیشه گل های تازه بر روی آن در گورستان ابن بابویه قرار داده میشود. به زبان امروزی ها هنوز لایک میگیرد با وجود اینکه چند نسل عوض شده. انقلابی در ایران روی داد.
رکورد شرکت در مراسم تدفین ایران درمرگ وی شکسته شد. فروردین سال بعد یعنی 1340 همشهری اش آیت الله بروجردی که محبوبیت فوق العاده داشت تعداد شرکت کنندگان در مراسم تدفین اش نتوانست رکورد مهوش را بشکند. این عکس تا حدودی سلیقه خانم های محبوب دهه های 1950 تا 1970 مردان ایرانی را نشان میدهد.
ایشون درهمون سالها کتابی هم منتشر کرده اند به نام " راز کامیابی جنسی" نسخه pdf آن به حجم 1.8 مگا بایت در اینترنت قابل دوانلوده در لینک زیر نگاهی انداخته به زندگی و فعالیت های هنری مهوش
https://www.youtube.com/watch?v=tDxt5X2I0to&feature=youtu.be
دسته: تعیین نشده
محکومیت دکتر مصدق

دکتر محمد مصدق به سه سال زندان محکوم شد.
کاردار جدید انگلیس وارد تهران شد و سفارت آن کشور را که در دوران مصدق تعطیل شده بود ؛ بازگشائی کرد.
سرتیپ بختیار فرمانده لشگر 2 زرهی به فرمانداری نظامی تهران انتخاب شد.
دسته: تعیین نشده
روز دانشجو

دکتر علی اکبر سیاسی رئیس و تعدادی از اساتید برجسته دانشگاه تهران حضوردارند.
دسته: تعیین نشده
مرگ دیکتاتور

در ایران به همین مناسبت با وجود غیر قانونی بودن فعالیت حزب توده ایران گردهم آئی بزرگی در میدان فوزیه ( امام حسین فعلی) برگزار و خیلی از شرکت کنندگان ازشدت تاثر گریستند.
گذشت زمان نشان داد که چهره استالین فقط با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی براق نشان داده شده بود. استالین دیکتاتور و خون آشام بود. مثل بقیه
دسته: تعیین نشده