داستان غریبی است. حداقل ١٩ پسر اهل قرآن خواندن ادعای قربانی تجاوز جنسی بودن قرآن خوان بارگاه "ولی امر مسلمین جهان" را کرده اند.

پس از سالها دوندگی در قوۀ قصابیه شکایتشان به جایی نرسیده، حالا "طلب‌کار" شده و برای دادخواهی دست به دامان رسانه های ایرانی برونمرزی شده اند.

این هم فرمایشات قاضی القضات زادۀ عراق ایران:

" در عناد و دشمنی برخی رسانه‌ها در خارج از کشور تردیدی نیست. اما کسانی که از داخل کشور به این قبیل رسانه‌ها کمک می‌کنند باید به عنوان معاونت در جرم تحت تعقیب قرار بگیرند تا مرز بین انقلاب و ضد انقلاب مشخص شود. متأسفانه برخی از افراد در داخل با این رسانه‌ها مصاحبه می‌کنند و به نحوی به آنها کمک می‌کنند و در عین حال طلب‌کار هم هستند."

تنها راه رهایی، تلاش بی امان برای سرنگونی کلیت حاکمیت اصلاح ناپذیر فاشیست ها میباشد. تحریم های کمر شکن و کپی برداری از مُدل رهایی بخش در آفریقای جنوبی و برمه نقشه راه است.

 

دور نیست، رهایی اصلاً دور نیست.

"تنها حقیقت است که رهایی میبخشد"

 

 

تبریک

عکس بالا؛ عراق زاده سمت چپ در کنار قرآن خوان. عراق زاده شاکیان قرآن خوان مربوطه را تهدید کرد.