طرحی از BASSTARD

اولین پیام کتبی منتسب به مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید جمهوری اسلامی از تلویزیون ایران پخش شد

بی بی سی: در سیزدهمین روز جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران، اولین پیام مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی از تلویزیون ایران پخش شد.

او در این پیام که توسط مجری تلویزیون قرائت شد بر «استمرار بر بسته بودن تنگه هرمز» و «گرفتن انتقام خون کودکان شهید از جمله مدرسه میناب»‌ تاکید کرد.

به‌رغم گزارش‌ها درباره وضعیت سلامتی مجتبی خامنه‌ای،‌ گوینده خبر هیچ اشاره‌ای به این موضوع نکرد. او در شنبه نهم اسفند ماه در روز اول حمله به «بیت رهبری» به شدت مجروح شد. در همین حمله آیت‌الله علی خامنه‌ای به همراه همسر، دختر، داماد و نوه‌اش کشته شدند.

مجتبی خامنه‌ای در پیامش گفت که «از نتیجه رای مجلس خبرگان در مورد انتخابش به عنوان رهبر از طریق سیمای جمهوری اسلامی آگاه شده است.»

رهبر جدید جمهوری اسلامی با اشاره به جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران خواستار ادامه حملات شد و گفت: «در مورد گشودن جبهه‌های دیگری که دشمن در آن تجربه ناچیزی دارد و به شدت در آن آسیب‌پذیر خواهد بود مطالعاتی صورت گرفته است و فعال‌سازی آن در صورت استمرار وضع جنگی و بنا بر رعایت مصالح صورت خواهد گرفت.»

او در این پیام بر «حضور موثر در صحنه» تاکید کرد.

مجتبی خامنه‌ای در بخشی دیگر از پیام خود از جبهه مقاومت در یمن، حزب‌الله در لبنان و نیروهای مقاومت در عراق قدردانی کرد.

او در این پیام با اشاره به خسارات وارده به ایران گفت: «ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند به اندازه‌ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آن هم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابودخواهیم کرد.»

او در این پیام با اشاره به حملات به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه گفت، همانطور که هشدار داده بودیم «بدون این که تعرضی به آن کشورها صورت دهیم، صرفا همان پایگاه‌ها را مورد حمله قرار داده‌ایم و از این پس بازهم بناچار این کار را ادامه خواهیم داد؛ گرچه همچنان معتقد به لزوم دوستی بین خود و آن همسایگانمان می‌باشیم.»>>>