چنین گفت
تازه ترین چنین گفت های Faramarz
سعی کنند یاوهگویی نکنند. اینکه بگویند به ایران اجازه غنیسازی نمیدهیم، غلط زیادی است؛ جمهوری اسلامی منتظر اجازه این و آن نیست.
Faramarz | ۷ ساعت قبل
۰ ۷
حتی اگر اجازه ماندن به ما میدادند، مدرکمان را میگرفتیم و در اولین فرصت این کشور را ترک میکردیم. اینجا جای زندگی نیست. اینجا جایی برای یک زندگی شاد و رویایی نیست. این آزادی و رویای آمریکایی که همیشه از آن حرف میزنند، فقط برای گروه خاصی از مردم است، نه برای همه.
Faramarz | ۸ روز قبل
۰ ۹۸
در ۲۰ فوریه، مأموران تمام خانوادههایی را که فرزند داشتند، از اتاقهایشان بیرون آوردند و برگههای دیپورت به کاستاریکا را برای امضا مقابلشان گذاشتند. بهجز چند خانواده، هیچکس حاضر به امضا نشد. اما ساعت سه بامداد، مأموران با خشونت وارد شدند، ما را از اتاق بیرون کشیدند و دستبند زدند. هر کسی که سؤال میپرسید، با توهین و الفاظ تحقیرآمیز روبهرو میشد. حتی زنانی که همراه با فرزندانشان بودند، تهدید کردند که اگر دوباره سؤالی بپرسند، کودکانشان را از آنها جدا خواهند کرد.
Faramarz | ۲ ماه قبل
۰ ۲۱۷
هرانا: اعاده دادرسی مهدی حسنی، محکوم به اعدام، برای سومین بار رد شد
Miroon | ۶ ساعت قبل
۰ ۴۸
دسته: تعیین نشده
نظرات