بعد از اینکه ترامپ در مصاحبه با خبرنگار "اکسیوس" اعلام کرد که رهبر آینده جمهوری اسلامی را او انتخاب خواهد کرد, افراد مختلفی از ایران و آمریکا با کاخ سفید تماس گرفتند و آمادگی خود را برای پذیرفتن مقام معظم رهبری اعلام کردند. ترامپ در یک مصاحبه مطبوعاتی به خبرنگاران گفت که رهبر آینده ایران بطور کاملا شفاف در یک مسابقه مانند مسابقه ملکه زیبایی (که ترامپ تجربه زیادی در آن دارد) وهمچنین با استفاده از برنامه تلویزیونی America Got Talent و با حضور هیات قضات برجسته انجام خواهد شد. ترامپ افراد زیر را بعنوان قاضی انتخاب کرد: ملانیا, همسر ترامپ, ایوانکا دختر ترامپ, دان جونیور, پسر ترامپ و سایمون کوول (Simon Cowell) قاضی برنامه America Got Talent.
ترامپ اضافه کرد که هزاران نفر برای دستیابی به این مقام با او تماس گرفته اند, ولیکن ترامپ افراد زیر را به مسابقه نهایی در Mar-a-Lago دعوت کرده است. از ایران, مجتبی خامنه ای و حسن خمینی, نوه امام, از آمریکا, شاهزاده رضا پهلوی, مسیح علینژاد, سام اصغری, شوهر سابق بریتنی اسپیرز (که اخیرا در CNN اعلام کرد که خون کوروش کبیر در رگهای او جاری است) و آقای هالو. نحوه اجرای مسابقه هم به این صورت خواهد بود که هر کاندیدا ۵ دقیقه فرصت دارد که بگوید چه خدماتی برای ترامپ و اطرافیانش انجام خواهد داد و در مرحله دوم, هر قاضی از یکی از کاندیدا ها سوال خواهد کرد, در مرحله نهایی هم تمام کاندیدا ها با لباس شنا بروی صحنه خواهند آمد و در پایان ترامپ بعد از مشاوره با قضات رای نهایی را اعلام خواهد کرد.
در شب مسابقه در تالار بزرگ در Mar-a-Lago جای سوزن انداختن نبود. ترامپ و هیات قضات پشت میز طلایی نشسته بودند و کاندیدا ها یکی پس از دیگری روی صحنه میآمدند و بعد از معرفی بمدت ۵ دقیقه به ترامپ قول میدادند که گاز و نفت ایران و معادن را اختیار ترامپ ودوستانش قرار بدن, در شهر های ایران برج ترامپ بسازن, پول Crypto به حساب ترامپ و خانواده اش بریزن, در مناطق ساحلی ایران هتل و قمارخونه و عشرتکده بسازن.
در مرحله بعدی اولین سوال را ایوانکا از شاهزاده پرسید.
- شاهزاده, حتما اطلاع دارد که ما مشغول ساختن سالن رقص در کاخ سفید هستیم, پیشنهاد شما برای رنگ پرده, قالی و میز و صندلی چیست؟
- والله ایوانکا خانم, همونجوری که میدونید من سالهاست که در میان ۵ تا خانم محاصره شده ام؛ مادرم شهبانو, همسرم یاسمین و ۳ تا دخترم, و در نتیجه من هیچ حق ابراز عقیده در مورد این مسائل را ندارم و فقط باید به به و چه چه کنم. دوستانم به شوخی بمن میگن زن ذلیل! ولی جواب شما رو بعد از نظر پرسی از خانم ها خواهم داد.
- آفرین بشما, توی خونه ما هم همین خبره!
سوال بعدی رو سایمون کوول از مسیح علینژاد پرسید.
- مسیح جان, من شنیدم که تو صدای خوبی داری. میشه یک دهن برای ما بخونی؟
- البته سایمون خان, در روستای ما در قمی کلا, از توابع فریدون کنار, من توی شالیزار این آهنگ را برای همه میخوندم, "خدا یا دختر رشتی قشنگه ... سفیده، سرخه، سبزه، رنگ به رنگه ... ولی با آن همه حُسن خدا داد ... دلی در سینه داره مثل سنگه."
سایمون از صندلی بلند شد و حسابی برای مسیح علینژاد دست زد.
سوال بعدی رو ملانیا که کلاه شیکی بسر داشت از نوه امام پرسید.
- آیا شما اگر برنده این مسابقه شدید, حاضر هستید که به جای عمامه, مثل من کلاه بر سرتون بگذارید؟
- صد البته. من از بچگی عاشق فیلم های وسترن, بخصوص "جان وین" بودم و همیشه کلاه کابویی و هفت تیر اسباب بازی داشتم. یادش بخیر, هروقت خونه امام خدا بیامرز میرفتم, امام چهار دست و پا روی زمین می نشست و من سوارش میشدم و به سرخ پوست ها تیراندازی میکردم!
ترامپ که داشت چرت میزد بیدار شد و گفت که فقط وقت برای یک سوال مونده و اونهم سوال دان جونیور از آقا مجتبی ست.
- همون طوری که میدونیم ما انتظار داریم که شما با کت شلوار و کراوات اینجا بیاین, نه عبا. حتما دیدید که ما چه جوری آبروی "زلنسکی" رو در کاخ سفید بردیم چون با لباس جنگ اومده بود, نه کت و شلوار. شما اگر انتخاب شدید حاضرید که عبا را در بیارینو و کت شلواری بشین؟
- صد در صد. من دیروز در لس آنجلس بودم و از بوتیک بیژن در Rodeo Drive چند دست کت و شلوار شیک ایتالیایی خریدم.
در قسمت نهایی کاندیدا ها با لباس شنا روی صحنه آمدن. مسیح علینژاد با مایوی ۲ تیکه, سام اصغری با مایوی Speedo, مجتبی و نوه امام با لنگ حموم و آقای هالو با پیژامه!
ترامپ پس از مشورت کوتاهی با هیات قضات پشت میکروفن رفت و اعلام کرد که واجد شرایط ترین فرد برای سمت مقام معظم رهبری خود ترامپ است و بزودی و پس از استیضاح شدن به خاور میانه نقل مکان و ایران را اداره خواهد کرد.
نظرات