ژینوس صارمیان

پدیده‌ای رایج در استادیوم‌های ورزشی و کنسرت‌ها وجود دارد به نام «کم‌کیس»؛ لحظه‌ای که دوربین روی یک زوج زوم می‌کند و انتظار می‌رود یکدیگر را ببوسند.

دوستی داشتم که با افتخار عکس کم‌کیس خود و همسرش را در شبکه‌های اجتماعی استوری کرده بود.

اما این روزها کلیپی از «اندی بایرون» و «کریستین کابوت» در حال دستپاچگی زیر نور کم‌کیس در کنسرت، همه‌جا وایرال شده. خواننده با تعجب از آن‌ها پرسید: «خجالتی هستید یا رابطه‌ای پنهانی دارید؟»

در جهانی که خیانت به پدیده‌ای تقریباً معمول بدل شده، این حجم واکنش به یک کلیپ جای تأمل دارد. در این ماجرا پای مدیر یک شرکت بزرگ هم در میان بود، اما تاریخ معاصر نشان داده که حتی رؤسای جمهور ایالات متحده نیز در معرض چنین اتهاماتی بوده‌اند.

سال‌ها پیش «دیوید لترمن» مجری معروف تلویزیونی در برنامه‌هایش درباره خیانت دیگران جوک میساخت و انها رو مورد تمسخر قرار میداد ، اما مدتی بعد خود او به برقراری روابط نامتعارف با همکارانش و اعطای امتیاز شغلی به برخی از آن‌ها اعتراف کرد.

نمونه‌های تازه‌تر نیز کم نیستند؛ زوج خیانتکار «جف بزوس» و «لورن سانچز» که در اوج جنجال روابط‌شان، عروسی‌ای پر زرق‌وبرق برگزار کردند.


دنیای امروز سرشار از خیانت، فریب و نقش‌آفرینی است.

سیستم‌ها نیز از این واقعیت آگاهند.

تنها انتظار این است که نقش خود را خوب ایفا کنی و رسوا نشوی.

و اگر رسوا شدی، همان سیستم و همان جامعه با فریادهای اخلاقی تو را به شدیدترین شکل ممکن سرزنش و له خواهد کرد.