امروز پنج حزب کردستان ایران تشکیل ائتلاف داده و رسما همکاری و اتحاد استراتژیک خود را برای دوران قبل و بعد از سرنگونی جمهوری اسلامی آغاز کردند.

همچین اتحادی نمونه مشابهی در تاریخ کردستان و ایران  ندارد. آنچه اهمیت این رویداد را دوچندان می‌کند، روند معکوسی است که بخشی از اپوزیسیون ایران یعنی سلطنت طلبها طی می کنند.

در این ویدیو به تاریخچه اقدامات مشابه اما کوچکتر این اتحاد  و‌ تلاش‌های مقدماتی برای شکل گیری آن می پردازم.

سپس به کوتاه آمدن ها و فداکاری هایی که همه این پنج حزب برای تشکیل این اتحاد انجام دادند اشاره ای می‌کنم؛ حزب دمکرات کردستان ایران، پژاک، کومله زحمتکشان، خبات و پاک.

در پایان با یادآوری شرایط کنونی اپوزیسیون ایران و لزوم رنسانس ایرانی، ابراز امیدواری کرده که این اقدام احزاب کردستان تلنگری باشد به اپوزیسیون سراسری ایران تا از آن برای سازماندهی این جبهه متحد الهام بگیرند.