دادبان
۳۴ زندانی سیاسی بند ۴ زندان اوین، با انتشار بیانیهای خواهان آزادی فوری و بیقید و شرط محمد نجفی، رسیدگی پزشکی، و همچنین عودتِ پروانه وکالت او شدند
در بخشی از بیانیه آمده است:
«اوین، بند چهار ـ یک، چهار اردیبهشت هزار و چهارصد و چهار
ما روایت میکنیم
این یک بیانیه سیاسی نیست. روایتی ژورنالیستی هم نیست. این، روایتی فاخر از وکیلِ انسان، از محمد نجفی، خطاب به عموم مردم، تمامی نهادها و کنوانسیونهای حقوق بشری و وکلاست.
ما، محکومان راه آزادی، ما، موکلان، ما، متهمان، و ما، سرزمیناندیشان، این بار نه برای خود، بلکه برای کسی شهادت میدهیم که برای ما متحمل هزینههایی شده است که هر کدام بهتنهایی برای برفکندن یک انسان کافی است.
ما روایت میکنیم که محمد نجفی در هشتمین سال از محکومیت خود به سر میبرد و یازده سال دیگر نیز باید حبس بکشد.
ما روایت میکنیم که محمد نجفی برای دفاع از انسان، دفاع از دیگری و نه از برای خود، یازده حکم غیرعادلانه از دستگاه استبدادی جمهوری اسلامی دریافت کرده است.
ما روایت میکنیم که تنِ۳۴ زندانی سیاسی بند ۴ زندان اوین، با انتشار بیانیهای خواهان آزادی فوری و بیقید و شرط محمد نجفی، رسیدگی پزشکی، و همچنین عودتِ پروانه وکالت او شدند.»
محمدنجفی؛ این وکیل حقوق بشری، در سال 1397 مجموعا به 14 سال زندان محکوم شد. در 23 فروردین ماه سال 1403 هم پروندهای جدید برای او گشوده و 3 سال حبس دیگر هم به مجموعه سالهای زندان او اضافه شد.
او وضعیت جسمی نامناسبی دارد.
نظرات