۶٠ سال بیشتر عمر نکرد. دیروز سالگرد تولد او بود. ۴ آبان سال ۱۲۹۸ در تهران بدنیا آمد و در ۵ امرداد ۱۳۵۹ در غربت و اوج نفرت، اگر نه همه، تعداد قابل ملاحظه ای از ملت ایران، در قاهره از این دنیا رفت.

بدلیل تجربۀ نزدیک به چهل سال حاکمیت فاشیست های اسلامیست "اصلاح طلب" و غیرۀ ایرانی کُش و ایران ویران کُن، بنابر شواهد عینی انکار ناپذیر میشود ادعا کرد که اگر نمیرا میبود و  اکنون هنوز زنده، محبوب ترین ایرانی برای، اگر نه همه، تعداد قابل ملاحظه ای از ملت ایران میبود.

روانشاد اشتباهات فاحشی کرد، ولی، در عین حال برخلاف حاکمان کنونی، دلبستۀ فرهنگ  ایران و  اصلاح پذیر بود، همۀ هم و غمش برای آبادی و سربلندی ایران و ایرانی بود.

قدرش زمانی که زنده بود دانسته نشد. حزب خائن توده و مشتقات چپول آن که اکنون دنبال "اصلاح" فاشیسم هستند با همدستی فاشیست های اسلامیست تنها سرنگونی او را میخواستند که به آن هم رسیدند.

باشد اکنون در راه رهایی ایران و ایرانی از نکبت اصلاح ناپذیر فاشیسم دینی، خطای پُر هزینه و عطش به سرنگونی محمد رضا شاه پهلوی با پشتیبانی از پسر دموکرات منش آن خدابیامرز ایرانساز جبران گردد.

 

دور نیست، رهایی اصلاً دور نیست.

"تنها حقیقت است که رهایی میبخشد"

 

تبریک