هوشنگ امیراحمدی (زاده ی ۱۳۲۶ ، ماسال طالش) استاد دانشگاه دانشگاه راتگرز، دانشگاه ایالتی نیوجرسی و مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه این دانشگاه است. وی بنیانگذار و رئیس شورای آمریکائیان و ایرانیان نیز هست. این شورا مرکزی برای پژوهش و سیاستگذاری است و تلاش دارد ادراک متقابل مردم ایران و ایالات متحده آمریکا را نسبت به یکدیگر بهبود بخشد. وی همچنین از بنیانگذاران و مدیران مرکز تجزیه و تحلیل مسائل ایران است
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%86%DA%AF_%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C
محمدرضا زادهوش می نویسد : "هوشنگ امیر احمدی چاچار مشهور به شیخ هوشنگ نیوجرسی و (به اصطلاح) نویسنده، منتقد، تحلیلگر، شاعر، داستان نویس، مدرس و پژوهشگر ایرانی در فروردین ماه سال ١٣٢٦ هجری شمسی در روستایی در طالش در ساحل دریای مازندران چشم به جهان گشود. دبستان را در مدرسه پدربزرگش در روستا و دوران دبیرستان را در ماسال و رشت گذراند. پدرش مهدیقلی کشاورز بود. هوشنگ پس از دیپلم به تبریز رفت و لیسانس کشاورزی گرفت. مهندس امیراحمدی سربازی را در سیاهکل بود. در این سال ها به چپ گرایید و به حزب توده علاقه مند شد.
آن گاه به کار در کارخانه قند بروجرد، کارخانه قند یاسوج و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران پرداخت. امیر احمدی پس از این به سال ١٣٥٤ به امریکا مهاجرت کرد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه دالاس به دست آورد. پس از این به میهن بازگشت و خواست تإ خدمت خود را در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از سر گیرد اما با درخواست او موافت نشد. آنگاه تحصیلات خود را در آمریکا ادماه داد و به سال ١٩٨٢ دکترای برنامه ریزی و توسعه بین المللی را از دانشگاه کرنل دریافت کرد. به استخدام دانشگاه راتگرز در نیوجرسی درآمد و به عنوان استاد تمام وقت سرگرم تدریس شد. سپس در پرینستون سکونت گزید. دکترهوشنگ امیراحمدی مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه و برنامه مطالعات ایران معاصر در دانشگاه راتگرز، مسوول بخش برنامه ریزی و سیاستگذاری دانشگاه راتگرز، مدیر دپارتمان ایران در مرکز جامعه آسیا و رئیس شورای آمریکائیان و ایرانیان است و در کمیته دفاع از حقوق دموکراتیک مردم ایران و جامعه معلمان ایرانی در تبعید عضویت دارد. شورای آمریکائیان و ایرانیان تنها سازمان غیردولتی حافظ منافع ملی ایران به شمار می رود و مدعی است که مانع از جمله آمریکا به ایران پیش از حمله به عراق است.
دکترامیر احمدی پایه گذار مرکز پژوهش و تجزیه و تحلیل مسائل ایران با نام اختصاری سیرا است. استادان رشته های علوم اجتماعی اعضای اصلی سیرا به شمار می روند. راهنمایی و مشاوره تخقیقات دانشجویی و پایان نامه ها به ویژه در زمینه رابطه ایران و آمریکا ازجمله فعالیت های او است. امیراحمدی در دوران جنگ ایران و عراق، از آبادان، خرمشهر، اهواز، حمیدیه، سوسنگرد، هویزه، دزفول، و شوش بازدید کرد و گزارش هایی برای بازسازی مناطق جنگ زده فراهم آورد.
وی به صورت رسمی در عرصه روابط دیپلماتیک ایران و امریکا خودنمایی می کند و در راه نزدیک کردن روابط ایران و امریکا می کوشد. او داشتن ماموریت از سوی دو طرف را رد می کند و خود رإ مستقل می داند. وی تلاش دارد ادراک متقابل مردم ایران و آمریکا را نسبت به یکدیگر بهبود بخشد... او با وزارت نفت، بانک مرکزی ایران، خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، مراکز تحقیقاتی در قم، روزنامه ی ایران، استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه امام صادق و دانشگاه زنجان و افرادی همچون دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن، دکتر محمدابراهیم باستانی پاریزی، دکتر عبدالکریم سروش، محمد مجتهد شبستری، ناصر هادیان، غلام عباس توسلی، ابراهیم یزدی، مهرانگیز کار، مهندس عزت الله سحابی و دکتر صادق خرازی ارتباط گیری کرده است.
وی به عنوان مشاور با موسسات خصوصی گوناگون ازجمله بنیاد آقاخان، بانک جهانی و دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل همکاری داشته است. دکترامیراحمدی با رسانه های گوناگون ازجمله بی بی سی، رادیو فردا، صدای امریکا، رادیو فرانسه، رادیو ایران در لس آنجلس و رادیو دویچه وله آلمان مصاحبه کرده است و نظرات وی در زمینه اقتصاد سیاسی و توسعه و سیاست آمریکا در قبال ایران و خاورمیانه در رادیوها، تلویزیونها، و روزنامه ها در آمریکا، اروپا و ایران به طور مستمر منعکس می شود... امیراحمدی در بسیاری از کنفرانسها در اروپا، آمریکای شمالی، آسیا، آمریکای لاتین، آفریقا، خاورمیانه و ایران شرکت کرده و سمینار اسلام سیاسی و غرب در آبان ١٣٧٦ در شهر نیکوزیا پایتخت قبرس، همایش از ولایت فقیه تا تکثرگرایی به سال ١٣٧٤ و کنگره ایران و نظم جهانی در فروردین ١٣٧٥ در کاونتری انگلستان به همت او برپا شده است"
http://ispahan.persianblog.ir/post/1551
مدتی است که دوباره بحث رابطه ایران و آمریکا داغ شده و بسیاری دارند تلاش می کنند این دو را با هم آشتی بدهند! یکی از این دلالان رابطه هوشنگ امیر احمدی است! کسی که بدون هیچ ابایی خود را دقیقا به همین نام می خواند! شغل امیراحمدی این است که برای شرکتهای نفتی آمریکایی لابی میکند و مشاوره میدهد. یعنی از آنها پول میگیرد تا مثلا برود و ببیند با استفاده از روابطی که در ایران دارد چطور میتواند مثلا فلان قرارداد شرکت نفتی آمریکایی را با حکومت ایران جوش بدهد. بیشتر تلاشی هم که برای برقراری روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا و بر ضد تحریمهای آمریکا ضد ایران میکند، برای آن است که شرکتهای نفتی آمریکایی بتوانند در ایران سرمایهگذاری کنند. اگر به اعضای هیات مدیرهی سازمان لابی امیراحمدی نگاه کنید، میبینید که خیلی هایشان روسای شرکتهای بزرگ تجاری نفتی یا غیرنفتی آمریکایی هستند (مثلا مدیر عامل هالیبرتون، مدیر عامل بویینگ، مدیر روابط دولتی شرکت کونکو، مشاور ارشد شرکت شوران، و…).
امیراحمدی بسیار به حزب دموکرات آمریکا و آدمهای تجاری،سیاسی و امنیتی آنها نزدیک است و در حزب جمهوری خواه آمریکا تقریبا هیچ نفوذی ندارد. از همین حیث به بخش دموکرات اپوزیسیون ایرانی که رابطهی خیلی گرمی هم با دولت رفسنجانی و خاتمی داشت نزدیک است. یعنی آدمهایی مثل عباس میلانی و هاله اسنفدیاری و ری تکیه و تریتا پارسی و کریم سجادپور و علی شاکری از یک طرف و از طرف دیگر هم کارگزاران و مشارکتیها و صادق خرازی و پسران رفسنجانی و شیرین عبادی و بیژن خواجهپور و سیامک و باقر نمازی و خلاصه کسانی که من اسمشان را میگذارم رفسنجانیست ها!
http://goftaniha.org/132/%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%84-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%AC%D8%B1-%D8%9F/
منبع:
http://iranian.com/posts/view/post/1861
قسمت های قبلی کار پردازان مشکوک:
١ - تریتا پارسی
http://iroon.com/irtn/blog/3124/
٢ - هومن مجد
http://iroon.com/irtn/blog/3135/
٣ - امیر حسین موسویان
http://iranian.com/posts/view/post/24555
و اینجا : http://iroon.com/irtn/blog/3149/
٤ - اکبر گنجی
http://iroon.com/irtn/blog/3158/
۵ - بقیه ی اطلاعات جالب در مورد تریتا پارسی
http://iroon.com/irtn/blog/3179/
نظر شما چیست؟
نظرات